dimanche 7 avril 2024

MEDIACIONS EN ENTORNS HOSTILS - MÉDIATION EN MILIEUX HOSTILES

...I recordeu que el mediador professional només aplica el seu propi codi ètic, no substitueix ningú, crea un espai lliure de discussió.

... Et se rappeler que le médiateur professionnel n'applique que son propre code déontologie, il ne se substitue à personne, il créé un libre espace de discussion.


"Mediacions en entorns hostils"


"A través de 15 experiències de conflictes familiars o professionals per a les quals les persones han recorregut a la mediació professional, els autors ens submergeixen en els bastidors del seu mètode de resolució de conflictes. Sigui quina sigui l'origen del conflicte, el mediador professional és el tercer que intervé en postura d'alteritat. 
Gràcies a un mètode provat, porta les persones a exercir el seu lliure albir i a anar més enllà de les seves emocions per construir per elles mateixes les condicions de la fi del seu conflicte. 

De París a La Reunió, passant per Còrsega i La Martinica, seguim les aventures del mediador professional que aconsegueix restablir el diàleg entre les persones i treure-les de baralles de vegades violentes i evitar els costosos judicis, sovint ineficaços en el pla relacional. Aquesta obra es llegeix com un thriller i apassionarà a tots aquells, del món de l'empresa al món judicial, per a qui l'entesa social és una prioritat."

Enllaços - Sources

1. Médiations en milieux hostiles | J.-L. Lascoux, J.-B. Chanteraine

2. Médiations en milieux hostiles - Dernier livre de Jean-Louis ... - Fnac

3. Médiations en milieux hostiles - media.sodis.fr


Martine ROBERT-GIRAUDY [Martina] 
https://www.linkedin.com/in/martinegiraudy/ 
https://www.martinagsm.eu/ 
https://meg-mediationpro.blogspot.com/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Les commentaires sont les bienvenus du moment qu'ils sont constructifs, en français, catalan, espagnol, anglais.

Promotores i promotor de l'associació de mediadors a Andorra

13/07/2022 ENLLAÇ DIRECT:  ALTAVEU Toni Solanelles "Els mediadors ‘beneeixen’ els estatuts de la nova associació i la junta constitutiv...